Seminars

NetScaler Connect – Norge – Oslo – November, 14

Date: Tuesday 14th November, 2017 | Time: 09:00 AM - 12:30 PM | Organizer: Citrix
Focus: NetScaler | Trainer Name: Snorre Hansen

Programvaredefinerte nettverk – fordi endringer skjer hele tiden

Skyen gir nye muligheter og nettverket er nøkkelen til sikre tjenesteleveranser. Stadig flere programmer driftes i skyen, og hybride tilnærminger er blitt en forutsetning. Er du trygg på at nettverket ditt møter kravene neste fem år, og har du investert på klokeste måte?

Bli med på halvdagsseminar hos Citrix og lær mer om Citrix NetScaler.

NetScaler ADC

NetScaler Advanced Delivery Controller er nettverkmarkedets mest allsidige løsning for reverse proxy, sikkerhet, autentisering og SSL offload. Nyhetene i versjon 12 spenner over maskinvaren, programvaren og adminløsningene.

NetScaler SWG

NetScaler Secure Web Gateway er den ferskeste nyheten i NetScaler-porteføljen. SWG gjør at man kan beskytte brukerne på nett, selv når trafikken er kryptert. Med skyen og lokal cache har SWG tilgang til url reputation, og det er mulig å hvite- og svarteliste ulike kategorier av nettsteder.

NetScaler MAS

NetScaler Management and Analytics System tar over for tidligere adminløsninger, og byr på langt mer enn tidligere løsninger. Løsningen kommer også med analysefunksjoner for store data og avansert automatisering – i skyen og on-prem.

Lunsj serveres kl 12.00

Meld deg på mens det er plass.
Venue
Citrix Systems Norway AS
Nydalsveien 28
Block C 4814 Oslo
Norway
Phone +47 21 52 01 50
kart
  • Meld deg på mens det er plass.
  • * Må fylles ut
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.